English version

Management

Ernst Verdonck
Managing PartnerIn 1999 is Tresfontaines Corporate Finance (TCF) opgericht door Ernst Verdonck voormalig Corporate Finance Manager PriceWaterhouseCoopers (PwC). Hij is managing partner van TCF en is vooral betrokken bij de begeleiding van cross border fusies & overnames en private equity investeringen.

Ernst heeft zijn Bachelors in Business Administration (BBA) van de Nijenrode Universiteit (1982) en een Masters in Business Administration (MBA)/ Masters in International Management (MIM) van de American Graduate School of International Management (AGSIM/Thunderbird), Phoenix, AZ, USA (1983). Hij heeft tevens een post doctoraal graad Registered Management Consultant (RMC) van de Vrije Universiteit, Amsterdam, Nederland (1993).

Ernst is begonnen als Buitenland Management Trainee ABN-AMRO Bank, Nederland NV (1983-1985). Daarna was hij werkzaam als Senior Management Consultant bij Andersen Consulting (Accenture) - Management Consultancy - Strategic Services en Finance (1985-1990). Na deze periode was Ernst Senior Manager bij Coopers and Lybrand (PWC), Corporate Finance, Nederland (1990-1999). Hiervan was hij een tweetal jaren werkzaam in de M&A divisie, Caracas Venezuela en als liaison officer voor PwC Nederland en Zuid Amerika/ Nederlandse Antillen (1997-1999).

Ernst heeft ook posities als commissaris/ director van de Board met als aandachtsgebied strategie planning en corporate finance.

Ernst was President, Chief Executive Officer, Chief Financial Officer en Chairman of the Board van ADVA (2002 – 2004). Hij was interim CFO bij Futura Medical Plc., een bedrijf gevestigd in Engeland (2001). Ook was hij Board Member van Conporec Inc, Sorel-Tracy, Qc, Canada (2009).

Ernst is als aandeelhouder met Venture Capital actief bij een select aantal ondernemingen en is betrokken bij diverse vastgoed investeringen.